Vinilne talne obloge

Talne obloge PUREWOOD

Vinilna talna obloga, katera poskrbi za vzdušje v prostoru. Harmonična imitacija lesenih dekorjev ujeta v 20 različnih dizajnov. Klasični leseni dekorji hrasta, bora ali sadnih dreves oplemenitijo vaš dom, ter ga naredijo živahnega in elegantnega. Za pravo posnemanje naravnih materialov poskrbijo v naših talnih oblogah različne grče in letnice. Še bolj realistični videz tal pa naredi bolj ali manj razgibana površinska struktura. Prepričani smo, da boste izmed vseh dizajnov našli ravno pravšnjega za vas.

Talne obloge CONCEPTLINE

Kolekcijo Conceptline oblikujejo prepričljive imitacije lesa, keramike in kamna. Pester izbor različnih dizajnov omogoča kreativnost pri izbiri vinilne talne obloge za vaš dom ali poslovni prostor. Vinilne talne obloge Conceptline so oblikovana tako, da dajejo prostoru občutek toplote in udobja, hoja po njih je tiha in prijetna. Primerne so za talno gretje. Vzdrževanje in čiščenje je hitro in enostavno.

Talne obloge WOODLINE

Za vsakogar, ki da veliko na udobje. V 16 različnih izgledih lesa združuje kolekcija WOODLINE fascinacijo naravnih materialov s tehnično dovršenostjo PVC talnih oblog, ki so primerne za vse bivalne prostore. Vzdrževanje in čiščenje je enostavno. Nudimo vam tudi letve v pripadajočih dizajnih talnih oblog.

Talne obloge PROJECTLINE

Lepa in udobna talna obloga za poslovne prostore ali vaš dom. Moderen izgled, prijeten občutek pri hoji, enostavno vzdrževanje. Talne obloge, ki prepričajo s svojim izgledom in kakovostjo. Enostavno vzdrževanje in videz, ki ga lahko samo želite.

Naše delo temelji na individualnem pristopu, kjer v začetni fazi z naročnikom uskladimo želje, možnosti dobave in izvedbe del ter na tej osnovi izpeljemo celotno idejo. PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA NAM ZAUPAJTE VAŠE POTREBE IN VPRAŠANJA, IN Z VESELJEM VAM BOMO PRIPRAVILI INDIVIDUALNO PONUDBO, KI BO USTREZALA VAŠIM ŽELJAM.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE