Bambus parket

PREDSTAVITEV

Smo pomemben dobavitelj na področju talnih oblog iz bambusa (parketi, zunanje talne obloge za terase..)

Naše podjetje je DIREKTNI uvoznik od priznanega in uveljavljenega proizvajalca z vsemi zahtevanimi certifikati, kot so CE, EN, ISO…

Naš bambus parket izdelujejo na podlagi najnovejših ECO standardov (E0, E1)

Ponujamo celovite rešitve, od svetovanja, montaže in dostave.

BAMBUSOV PARKET je najboljša alternativna odločitev za talno oblogo, ki vam bo služila vse življenje

O BAMBUSU

Bambus, inovativni produkt nove dobe je naraven, lep na pogled in predvsem okolju prijazna izbira. Danes ljudje ponovno odkrivamo dobre lastnosti in prednosti bambusa kot enega od sestavin moderne gradnje.

Bambus, najmočnejša rastoča rastlina na svetu ima zelo gosto leseno celično sestavo, ki presega oziroma izpodriva nam poznane vrste lesa s svojo trdnostjo in vzdržljivostjo.

  • IZREDNO TRDEN
  • VZDRŽLJIV
  • VRHUNSKA KAKOVOST IN DODELANOST

Bambusov parket je postal zelo popularen kot talna obloga, ker se nobena druga talna obloga ne more primerjati z njim glede trdnosti, vzdržljivosti in dimenzionalne stabilnosti. Vrhunska dodelanost površine parketa iz bambusa predstavlja dovršeno zaščito pred politjem oziroma razlitjem tekočine. Čeprav noben parket ni neobčutljiv na praske in odrgnine se bambus, zaradi svoje vlakninske sestave, temu vsekakor bolje upira kot katerikoli drugi parket.

Parket je že lakiran (gotovi) oziroma je, kot izdelek pripravljen za takojšnjo vgradnjo. Zaradi tega ne bo več nepotrebnega nereda in nevarnih izparevanj, ki nastajajo pri standardnem brušenju in lakiranju tam, kjer se parket polaga. Bambusov parket se lakira že v sami tovarni s 7 plastmi akrilnega laka in v pogojih, v katerih prašni delčki ne morejo priti v stik s parketom, ki ga lakirajo. Zato je vsaka letev parketa polakirana popolno.

Značilnosti parketa iz bambusa niso le lepota, izredna odpornost na temperaturne spremembe in vzdržljivost, temveč tudi ohranjanje svežine, lahkotnost čiščenja ter zdravo in prijetno bivanje.

HORIZONTALNI

VERTIKALNI

PREŠANI

TERASE

BAMBUS PALICE

Naše delo temelji na individualnem pristopu, kjer v začetni fazi z naročnikom uskladimo želje, možnosti dobave in izvedbe del ter na tej osnovi izpeljemo celotno idejo. PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA NAM ZAUPAJTE VAŠE POTREBE IN VPRAŠANJA, IN Z VESELJEM VAM BOMO PRIPRAVILI INDIVIDUALNO PONUDBO, KI BO USTREZALA VAŠIM ŽELJAM.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE