Kontakt

KRTKI STORITVENO PODJETJE D.O.O.
Smrjene 45a
1291 Škofljica

Tel: +386 41 621 604
E-naslov: krtki@siol.net

Davčni zavezanec: DA
Davčna številka: SI 93110812
Matična številka: 3787443000
TRR pri DELAVSKA HRANILNICA d.d. Ljubljana:
SI56 6100 0001 6330 394

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Zaupajte nam vaše potrebe in vprašanja, in z veseljem bomo pripravili individualno ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam, tako da najdemo kakovostno rešitev.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: krtki@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KRTKI STORITVENO PODJETJE D.O.O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

    Naše delo temelji na individualnem pristopu, kjer v začetni fazi z naročnikom uskladimo želje, možnosti dobave in izvedbe del ter na tej osnovi izpeljemo celotno idejo. PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA NAM ZAUPAJTE VAŠE POTREBE IN VPRAŠANJA, IN Z VESELJEM VAM BOMO PRIPRAVILI INDIVIDUALNO PONUDBO, KI BO USTREZALA VAŠIM ŽELJAM.

    POŠLJITE POVPRAŠEVANJE